Skip to content
Met gemak 100 jaar worden?

Longevity Event 2019

Ontdek de kracht van Vital Aging. Inspirerende sprekers, relevant producten en diensten.

Vrijdag 18 oktober 2019

Restaurant Belle van Zuylen, Oud-Zuilen

Van 11.00 tot 17.00 uur

Longevity Event 2019

Op 18 oktober 2019 organiseren Longevity Lifestyle & Wellness en Feads het event ‘De KRACHT! van Vital-Aging’. We worden met elkaar weliswaar steeds ouder maar eigenlijk komt het erop neer dat mensen vaak ‘gewoon’ veel langer ziek zijn. Dáár willen we verandering in brengen door onder andere een event te organiseren waarbij consumenten en professionals kennis kunnen maken met mogelijkheden om langer vitaal te leven. Hoe fijn is het als je de rest van je leven vitaal blijft en die bonustijd niet in vermoeidheid of ziekte hoeft door te brengen?

Met gemak 100 jaar worden? Longevity richt zich op langer vitaal leven door de juiste aandacht te geven aan voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en mindset. En Feads gaat over voedingsbronnen voor een lekker leven en de onuitputtelijke kracht van positief denken. Een ideale combinatie  om bezoekers  te laten ervaren wat je nu al kunt doen om straks langer gelukkig te leven!

Bij een inspirerend event horen inspirerende sprekers. Op 18 oktober komen die in de Fabrique in Utrecht bij elkaar om de bezoekers in elk geval met een krachtige en vitale mindset weer huiswaarts te laten gaan.

VOOR WIE?
Health professionals, artsen, personal trainers, lifestyle coaches, therapeuten, huidspecialisten, artsen, voedingsdeskundige en consumenten die goed geïnformeerd willen zijn hoe ze een lager vitaal leven mogelijk maken.

Restaurant Belle van Zuylen

Restaurant Belle van Zuylen in Oud-Zuilen (Utrecht) is centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.
Het adres is: Dorpsstraat 12, 3611 AE Oud-Zuilen

Kom je met de AUTO?

Belle beschikt over een eigen parkeerterrein (gratis).

Kom je met het OV?

Belle van Zuylen is goed te bereiken vanaf station Utrecht CS en station Maarssen. 

spreker-1

Joseph Oubelkas

Joseph zat 7 jaar onterecht in een Marokkaanse gevangenis. Hij gaf de moed niet op en bleef zich vasthouden aan zijn positieve karakter. Hij schreef hierover een bestseller en zijn verhaal heeft al duizenden mensen geïnspireerd.
spreker-4

Onno Pel

Onno Pel is directeur-eigenaar van de Charme Hotels en een gedreven Executive Chef. Getroffen door de dodelijke ziekte 'Pulmonale Hypertensie', zag hij vooral kansen om lekker te koken zonder zout en suiker. Een gezonde en positieve ondernemer die denkt in kansen, mogelijkheden én oplossingen.
spreker-2

Wouter de Jong

Wouter was acteur in “Goede Tijden Slechte Tijden” en kreeg een burn-out. Hij verdiepte zich in de wetenschap over en werking van de mindset en geeft in het hele land zijn publiek krachtige inzichten.
KOEN-2

Koen Welsch

Koen Welsch is de bedenker van de Longevity-filosofie waarbij het gaat om langer vitaal leven door aandacht te geven aan voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en mindset. Alle bewezen combinatiemethoden brengt hij samen in zijn Longevity Lifestyle Center in Maarssen dat in 2019 alweer 10 jaar bestaat!
spreker-3

Chermaine Kwant

Chermaine is expert op het gebied van voeding en presenteert KRACHT! Als je haar ziet, zou je het niet zeggen, maar Chermaine leed jarenlang aan een dodelijke ziekte en werd op het nippertje gered door een dubbele longtransplantatie.

Toegankelijk voor iedereen

Ben je als professional geïnteresseerd om je cliënten te helpen om vitaler te worden zodat ze langer gelukkig leven of ben je als consument geïnteresseerd in de kracht van vital-aging. Voor € 249,- kun jij deelnemen aan deze onvergetelijke dag! Als Early Bird (tot 15 september) ben je al voor €197,- aanwezig.

Longevity Event 2019 is een initiatief van:

Friday, October 18, 2019

Restaurant Belle van Zuylen, Oud -Zuilen

Ben jij erbij?

Samen met jou maken wij er een onvergetelijke dag van
belle4
belle5
BISTROBELLE
Gelijk aan de slag

Download de app

De Longevityze Professional App voor de smartphone is beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Download de app gratis en maak kennis met de beschikbare functionaliteiten. De app wordt regelmatig geupdate met nieuwe en verbeterde functionaliteiten.

longevityze-app
Longevityze-black

J. Homan van der Heideplein 68a
3604 DK Maarssen

T 010 – 818 74 97
E info@longevityze.nl
I www.longevityze.nl

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.